Ilman's FotoPage


My name: Babah and Mama
My Fotopage: http://zidnilman.fotopages.com/
About me: My Little Prince Charming...
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Selembar Kisah
Latest entry:it's Me... :-)
View this Fotopage entry
damien kie
Latest entry:my MOM'S wedding
View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
Sy Armin Darwisy n Sy Ainura
Latest entry:Jalan-jalan @Saigon
View this Fotopage entry
depan old post office
fiza arif
Latest entry:missing u..
rindu pada fotopages ku ini.. :-> View this Fotopage entry
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
pipi gembol
Latest entry:What u should do in Kuching?
1) Of course Cat Statues....(checked) 1)Local food....(checked) wajib cuba-mee kolok, laksa sarawak, mee jawa+ sate, ayam penyet, teh ce peng spesial, nasi ayam kukus tolong jangan sesekali cuba apabila berada di Kuching: nasi beriani, roti canai, rojak (my personal opinion only) 3)Searching and buying some souvenirs.....(checked) note: Fabriko, India Street boleh beli kain corak orang ulu yang sangat cantek. 4) crocodile farm.....(checked) note: setakat buaya kat taman buaya melaka tu..s... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
fizan yusop
Latest entry:Tokyo Disneyland
View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
bibi yasmin mohd kassim
Latest entry:Aiman in 2009
Dah lama tak update fotopages ni... Since dok actively in facebook...Dah bersawang fotopages aiman ni... Photo taken one day before CNY.. kat Jusco.. Aiman beria naik pentas kononnya dia nak nyanyi atas pentas... tapi sebtulnya dok berlari sakan...Siap suruh mama snap pic lg... View this Fotopage entry
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Mummy n Papa Adam
Latest entry:P.I.N.D.A.H R.U.M.A.H
Salam kawan2 sume. Just to inform u guys that we have moved to new 'house'. Actually dh lame gak la pindah 'umah' baru ni, but Mummy lupe nk inform kat u all. My turning point, macam2 sebab la.... Malas untuk dikenang. Tp the most important thing, kat 'umah' baru ni Mummy bleh mengekspresikn kecreativean (xyah cri dlm dictionary ye kwn2) Mummy. Kat FP ni biase2 aje kn.... Maybe sbb Mummy x pandai kot. Tp kat 'umah' bru ni kire puas ati ar... Bleh tukar2 layout sesuke ati Mummy. Mcm umah btul la kn, kejap2 b... View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Ummi Haikal aka Suzi
Latest entry:It is true? Haikal looks like ayah...
Tak adil... tak adil ni... takpelah ummi tak terasa hati pon... ini cubaan kali kedua ummi buat, ummi get this result. 4% looks like ayah. Takpelah, janji haikal tahu ummi & ayah sayang sangat pada haikal. Kasih kami berdua tak pernah terbahagi dua. Semuanya yang kami buat @ lakukan demi untuk Haikal yang dikasihi. View this Fotopage entry
bujang senang
PaPa MaMa LuQMaN
Latest entry:CREATE NEW FP....
ATTENTION ALL!! MY NEW FP IS STILL UNDER PROGRESS....I WILL OPEN FOR GENERAL SOON....HOPE NO MORE "HANTU" LAGI DISTURB MY HAPPINESS.... SELAMAT TAHUN BARU MAAL HIJRAH 1429 UNTUK SEMUA.... OK!!HAVE A NICE DAY!!! -bYe- View this Fotopage entry
masa ni saya 10 bulan...
udeyismail photographer udeyismail
Latest entry:One reflection
View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh

© Pidgin Technologies Ltd. 2016