Ilman's FotoPage

By: Babah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Apr-2008 00:06 Email | Share | | Bookmark
Ilman again..

XTVT pelajar UITM..Ilman participate.
hahaha..bosan ker?
mandi lagi syiok!!
View all 4 photos...
Ilman dah besar..dah nak masuk 3 tahun 15/5 nih..Ilman lahir sehari selepas pak tam Omar punya besday dan 2 hari selepas anniversary Nenek n Wa..

kami punya anniversary baru nak masuk 4 tahun...oooh...tapi...kenapakah seakan dah lama kami berkahwin...yayaaa..aku lupa kami berkawan sejak Upper Six dah memakan masa 2 tahun..masuk UITM 3 tahun..kerja..bertunang..1 tahun..semuanya 10 tahun..



Monday, 24-Mar-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
Anakku lagik...

anak org Eskimo?
heheeheehe..
balik dr besday party kat taska baru
View all 12 photos...


Thursday, 13-Mar-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
Demam pilihanraya yg dah suam-suam kuku..

 
 
 
View all 6 photos...


Friday, 7-Mar-2008 08:44 Email | Share | | Bookmark
xtvt di PNM

 
 
Selamat mengundi semua..( gambar takder kena mengena yer!!)


Tuesday, 4-Mar-2008 04:51 Email | Share | | Bookmark
cuba-cuba saja..

 
hehehe...
cam takder kije jer mama nih kan?Ilman skang dah ditukarkan ke Taska Tasneem..mmg betui2 bawah umah kami kat Pangsapuri Melur.
Buat masa ni hanya ada 7 org pelajar.Biarlah..tak ramai snang sket teacher dia nk concentrate..
Ilman pun tau..mama..nak gi taska bayu (baru). Kat sini,alhamdulillah, dia guna English medium..biolah mak bapak tak pandai speaking..aseikan anak,berabukkkkkkk!!!
dalam entry ni,takder gambo taska dia..tp hanya ada gambo mama dia...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net