Ilman's FotoPage

By: Babah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Jan-2007 03:48 Email | Share | | Bookmark
Idul Korban 1427H

Ilman
naik
buai..
gambar baju raya takder yer kawan2..yg ader ni hah..anak kami tumpang sekaki naik buai sepupu dia mase majlis cukur jambul Nurin Sorfina.
Bkn main rilex dok kat dalam,siap mintak pak n mak sedara dia marhabankan..nasib tak potong rambut sekali..
suker hati kau la nak....


Tuesday, 26-Dec-2006 01:09 Email | Share | | Bookmark
hero kami...

babah yg sabar menunggu & mengawasi ilman
ni ha..penat mengejo dia..lari punyala laju..
seronok betui duk dlm air.
View all 9 photos...
ini antara gambar yg sempat di snap dek babah n mama semasa seharian ilman berada di Desa Water Park bersama uncle's2 & untie'2nya. punyala seronok dia dok main sampai 1 jam lebih takmo naik2 ke darat.nugget dan tuna sandwich dah habis dia makan sebab lapo bebeno..
bila dah penat,akhirnya dia surrender..apalagi bila kna tego dek wak jua dia,tros pejam mata..tu ha..tgkla..mendepangkan tangan tanda mmg benar2 penat...
bila balik kami g umah opahteh... dia menjadi hero.maklumlah..dia saja yg menjadi bahan usikan dan ulitan pakcik dia..semua org sayang...
Muhammad Zidni Ilman, wp kena marah..Ilman kna ingat,marah kami tanda sayang...


Monday, 4-Dec-2006 06:10 Email | Share | | Bookmark
rumah baruku..syurgaku..

lebih puting dari tuan
nilah no umah kami
hi semua..gulap lah..
View all 5 photos...
assalamualaikum dan salam kekeluargaan..
first of all, terima kasih pada kalian yg rajin & sudi menjengok fp yg tak seberapa ini...
entry x ini berkenaan rumah baru kami ( yg belum diduduki pun sebenarnya..) yg terletak di Melor Aprt, Bdr. Br Sentul...sayup ajer melangit sebab umah kami pada paras yang agak tinggi...
ini antara gambar yg saja2 diambil sebab excited dapat umah senirik..yg gambar Haris & Ilman tu gelap sket..ntah sebab apa..ari nak huuuuujaaaannnnn kot...
anyway, happy viewing yer..


Tuesday, 7-Nov-2006 23:30 Email | Share | | Bookmark
Ilman@home n Mama@Istana Hotel

tema:warna warni
mama yg dah tak larat,12.30 br abis
staff mama:Untie Lily
View all 6 photos...
This piccas taken when mama had a Retirement Dinner Of Dato' KSU, KeKKWa & mantan Ketua Pengarah,PNM bersama semua pegawai2 agensi di bawah KeKKWa. hem,makan sedap sebab tu takdan nak amik gambo..tp,chinese set dia mmg berbaloi...
anak mama yg sorang ni pulak,dok main2 kat umah ngan babah dia...kotak pun jadi..habih kotak kasut yg babah br bli,koyak.
Takpalah Ilman, janji Ilman tak kesah kna tinggai lagi..duduk bawah KeKKWa mmg camni..balik mlm,function sana sini..yelah..ministry yg based on xtvt...
Untuk babah..terima kasih sebab sentiasa memahami.


Tuesday, 31-Oct-2006 02:49 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI

org tibet baru datang ke msia
umah embah
jangan tinggal daku...
[quote]Minal Aidil Wal Faizin semua...Ilman pada hari raya ni tak berapa sehat sgt.sama ngan babah yg kna flu..sampai la nih,tak abih lagi.Makan,minum..semua tak lalu...padahal anak mama ni mmg jenih yg kuat makan..tak aktif monyok,asik nak bedukung ajer..

but, mama rasa ..the best thing, Ilman dah pandai sebut mcm2 benda.. very the good boy,salam cium tangan org..sayang mama, butuk matam inah..... dah pandai sebut banyak words spt nek,embah, cat,bas,lori,bird,nak,amik dll ...

Muhammad Zidni Ilman b. Haris,You gonna be a genius boy,....babah n mama will pray for it.
[/color]


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net